Presentpanik? Lugn, bara lugn.

Precis som Karlsson på taket skulle säga är kuckelimuckmedicinen det bästa och mest effektiva som finns när man är sjuk men den fungerar även alldeles utmärk när man är frisk!

Det är aldrig nyttigt med onödig stress, framförallt inte stress som du själv orsakar. En vanlig anledning till att vi stressar upp oss i onödan är när vi ska köpa presenter till någon vi bryr oss om för att vi verkligen vill göra dem glada. Men misströsta inte! Det absolut enklaste sättet att göra någon glad är med godis och en beprövad klassiker som aldrig slår fel är choklad. För att du ska slippa leta runt i otaliga butiker efter det rätta godiset är bästa tipset på present på Godisboxen.se att välja en blandning som du själv skulle bli glad över att få. För vem blir inte glad av godis?

Spännande aktiviteter är bra presenter!

Någonsin funderat över hur man på bästa sätt firar av en kollega som slutar eller hur man på bästa sätt kan kickstarta en möhippa? Spela skojigare brännboll med modifierade regler! Här är några enkla tips på hur du gör den klassiska leken mer spännande:

  • Byta ut slagträt mot en gurka eller kanske ett paraply.
  • Ställ ut dryckesstationer längs spelplanens koner där deltagaren måste stanna upp och svepa ett glas med valfri dryck innan denne får springa vidare.
  • Utse en Brännare och sätt på honom/henne en ögonbindel.
  • Om Slagmannen misslyckas efter tre försök denne hoppa på ett ben runt banan.

 

Det viktigaste är att umgås och att ha roligt så egentligen spelar det ingen roll vad man gör för något så länge man gör det tillsammans. Om man hellre vill hitta på en aktivitet som inte kräver så mycket fysik är det absolut roligaste man kan göra att ge bort en upplevelse till den som firas. Är det till exempel en möhippa som firas, varför inte låta bruden hoppa bungyjump eller kanske åka flygsimulator? Något att ha i åtanke är dock att alltid utgå efter vad personen som firas har för förutsättningar och anpassa aktiviteterna främst efter vad denne vill och kan göra. Låt fantasin flöda!

Scroll to top